Alla inlägg under mars 2009

Av Yvonne - 23 mars 2009 21:12

Fågel kvittrar och sjunger dagen lång

hälsar våren välkommen med sång.

Sitter på varje gren i sköna solens sken..


Tack min vän för att du hjälpte mig med rimmet..

 





Av Yvonne - 22 mars 2009 20:08

Vart tog våren vägen? Idag har det varit jättemulet tycker jag och nu när jag åkte hem från hockeyn så regnade det jättemycket men bättre regn än snö iallafall tycker jag.

Oj det blev en kort blogg idag men jag lovar att jag ska bättra mig..


  






Av Yvonne - 21 mars 2009 18:13

Idag är det min alldeles egen dag jag fyller år. Jag fick kaffe och kanelbulle på sängen när jag vaknade av min asse. Jätttemysigt var det. Sen så var jag i stan och köpte fyra st hänge man kan ha i halsband en ängel i guld och ett silverkors med pärlor i och ett glashjärta och en svart kula. Till ängeln köpte jag en läderrem och dom andra hängde jag i ett halsband där man kan hänga en berlock i varannan ögla det blev jättesnyggt tycker jag. Så stannade jag och lyssnade lite på underhållningen som var på torget det var mycket fin musik men burr vad kallt det var idag solen ville inte titta fram ordentligt.

Nu på kvällen så ska jag bara ta det lugnt innan det blir dax för att lägga sig.

   



Av Yvonne - 20 mars 2009 19:57

Idag så har jag varit i stan och handlat. Men först så var jag på banken och fixade min ekonomi det behövs ju varje månad. Sen så gick jag till Supermarket och handlade lite basvaror och även lite gott för i morgon. Var även en sväng på Hemtex och köpte en rund duk som går lite i ljusbrunt. Jag passade även på att beställa tid hos en frissa för att klippa mig jättekort att ha kort hår är både praktiskt och bra tycker jag sen när jag hade gjort det så gick jag hem med alla varorna men jag tog vägen förbi Netto och kikade lite vad dom hade att erbjuda men det var inget jag fastnade för kände jag. Så när jag hade lämnat alla varorna i sina skåp hemma så gick jag tillbaka till frissan och klippte mig det är så skönt att ha kort hår tycker jag. Efter det så gick jag hem direkt och ringde ett par samtal och fixade mat det blev korvstroganoff med ris mums men jag orkade bara jättelite för jag hade ätit innan jag gick till stan ganska mycket..

  



Av Yvonne - 19 mars 2009 17:07

Idag är det den stora tvättar dagen här hemma

jag har tvättstugan mellan kl 17-22 så det är bara att hugga i.

 Och så fick jag ett paket med posten idag passar ju bra

eftersom jag fyller år på Lördag  och så fick jag ett rekomenderat brev

som jag ska hämta i morgon det passar ju bra eftersom jag ändå ska till stan i morgon och handla med mera. Idag så har det varit jättefint väder hos mig med strålande solsken från en klarblå himmel men så kom molnen och skymde solen men dom har försvunnit nu så nu är det en fin klarblå himmel igen.

Men annars så har det inte hänt så mycket mera än att jag har varit här vid datan idag och tagit det lugnt.

  



Av Yvonne - 18 mars 2009 11:52

Att finna en vän som dig kan vara svårt

som alltid finns där.

Stöttar och råder

lyssnar och bryr sig..

Tröstar när jag gråter

gläds med mig när jag är glad..

En vän som finns i vått och torrt

som alltid ställer upp ..

En vän  som är en vän ska vara..

Tack för att du finns min vän..

 Kram

  



Av Yvonne - 17 mars 2009 11:31

Idag så är det städdag hos mig då passar jag på att gå från golv till tak med damm moppen och dammsugaren känns det som. Idag är det jättefint väder solen lyser från en klar blå himmel ganska skönt ute om det inte blåste så mycket men men det är inget att göra åt.

  





Av Yvonne - 16 mars 2009 20:17

Idag på dagen så har jag mest tagit det lugnt och varit vid datan hela dan och pratat med min bästa kompis på nätet. Vi har pratat om allt möjligt. Idag har vädret varit ganska grått men det har varit + grader det märks att våren är på väg och det är så jätteskönt att slippa ta på sig en massa vinterkläder nu. Nu på kvällen så var det godis och coca-cola som gällde framför tv:n men jag tröttnade ganska snabbt på det som sändes så jag gick och satte mig här och skriver ner lite vad som har hänt under dagen.

Jag kommer nog att lägga mig ganska tidigt i kväll för jag känner mig ganska så trött ikväll.

  






Presentation

Omröstning

Vilken årstid tycker du bäst om?
 Höst
 Vinter
 Vår
 Sommar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<<
Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards