Alla inlägg under april 2009

Av Yvonne - 5 april 2009 17:22

Idag när jag hade legat och vilat middag en stund så hittade inte jag mina glasögon jag letade överallt tyckte jag men nej då inte hittade jag dom inte

inte förrän jag tog ur alla filtarna och täcket ur sängen så hittade jag dom. Dom låg invirade i filtarna och tack och lov så hade dom inte gått sönder för ett par trasiga glasögon vill man ju inte ha.

När dom väl var på sin rätta plats på min näsa igen så satte jag mig här vid datorn och gjorde olika experiment med stilar som man kan ha när man skriver på datorn hittade många fina som jag kommer att använda när jag skriver mina sagor och dikter på datorn.

Men annars så har vädret varit blandat det har varit både sol och molnigt med blåst. Hoppas det blir bättre väder i morgon så jag kan gå ut en sväng och njuta.

Jag är med en sida där man kan poka varandra med olika figurer man bestämmer själv hur dom ska se ut. Om jag vill cykla med min kompis te.x så trycker jag på cykel och sen klickar jag på min kompis då cyklar vi tillsammans.

  

Av Yvonne - 4 april 2009 18:02

Idag har det varit full fart hela dan för Bella har varit här utan matte så vi passade på att vara ute på gården och lek lite. När vi kom ut så satte Bella iväg med världens fart och bara sprang och sprang. Jääättekul tyckte hon att det var och rätt som det var i farten så slog Bella nästan en kullerbytta men det klarade sig.

Synd att min kamera är trasig annars så hade jag tagit massor av  kort när vi var ute på henne. Men jag ska titta på kamera den 21 i denna månaden.

Och det har varit ett helt underbart väder idag med sol och värme men det är alldeles för tidigt för shorts ännu.

  

Av Yvonne - 3 april 2009 16:43

Här kommer lite vårbilder som jag tog för ett år sen när jag var ute i skogen med min elstol.


  

Av Yvonne - 2 april 2009 22:34

Precis allt har hänt i dag både tråkiga och roliga saker.

Den tråkiga var att jag fick reda på att min faster hade somnat in när jag pratade med min pappa i tele idag för jag skulle tacka för min namnsdagspresent som han hade skickat på posten. Direkt när jag hade lagt på luren så började jag att   så min assistent kom och tröstade mig jag fick knappt fram det jag ville säga så mycket grät jag det har fortfarande inte sjunkit in att min älskade faster inte finns längre hos oss. Nu har hon en egen stjärna uppe i himlen som hon tittar ner på mig från.

Det har varit jättefint väder och varmt åxå så jag satte mig en stund på altanen och bara njöt en stund. Nu ikväll så har jag varit på hockey det var en mycket händelserik match. Där Rögle vann så nu är dom i stort sett klara till Elitserien nästa säsong.

  

Av Yvonne - 1 april 2009 17:44

Vaknade till en underbar 1 April med solsken från klarblå himmel och fåglarnas kvitter. Direkt när jag vaknade så drog jag upp rullgardinen och öppnade mitt fönster lite på glänt och tog det lite lugnt på morgonen. Läste lite i tidningen med kaffemuggen bredvid mig.

Sen så gick jag in till datan och loggade in som vanligt och då kunde jag inte för hela friden varför jag inte kunde se en del smilysar som min bästa vän har och som jag åxå har haft så jag avinstallerade den sidan och installerade den igen men icke sa nicke då  såg jag att man kunde uppdatera msn sidan för att få den nya verisionen jag gjorde det och döm om min förvåning så kunde jag inte se vad jag skrev i mitt eget fönster så jag fick skriva på känn tur att man hittar tangenterna automatiskt. Men jag fick nog av det för en stund och gick ut och handlade lite basvaror till hushållet. Så i dag till Middag så blev det fiskpinnar och potatis och remuladsås *mums*.

Men gissa om jag blev förvånad och glad när jag väl hade loggat in på msn igen och började skriva till min bästa vän jag kunde se vad jag skrev i mitt eget fönster *jippiiii*


  

Presentation

Omröstning

Vilken årstid tycker du bäst om?
 Höst
 Vinter
 Vår
 Sommar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards