Alla inlägg under maj 2009

Av Yvonne - 21 maj 2009 18:26

 .

Idag när jag och min  asse satt och åt frukost så fick jag ett infall att ringa Bellas matte och fråga om dom skulle göra något speciellt idag, för jag fick iden om att åka  och hälsa på dom en stund. Kom ni bara sa hon så vi fick vägbeskrivning dit och så ringde jag och talade om att vi var på väg. På vägen dit så åkte vi förbi många fina ställen som jag inte hann att ta kort på tyvärr.

När vi väl var framme så möttes vi av Bellas matte och många glada skall från hennes hundar vi blev bjudna på kaffe och bulle det var jättegoda bullar, bullar med äpple i. Bella blev glad när hon fick se mig och så fick jag hälsa på hennes andra hundar samtidigt som vi satt och pratade träffade även tre små busiga valpar som var så jätte jätte söta. När vi hade varit hos Bellas matte ett par timmar så var det dax att åka hem men innan jag satte mig i bilen så tog jag kort på Bella och hennes kompisar i familjen och då tyckte även Bella att det var dax för lite sista minuten kel så det blev det en liten stund innan jag satte mig i bilen för hemfärden. På vägen hem så passade jag på att ta korten jag inte hann att ta på dit vägen dom kommer senare i bloggen.

  





Av Yvonne - 20 maj 2009 19:21

Idag har det varit jätteskojsigt dagen började med att min asse och hennes hund Bella kom kl 09:00 vi fikade lite först och pratade om vad som har hänt sen sist och pratade åxå även om vad vi skulle göra idag först på programmet stod att vi skulle gå ner till en tatuerare som jag har beställt tid hos och då tog jag med mig två kort på min hund som gick bort för ett par år sen jag lämnade dom och så skulle jag ringa dit igen på Fredag och prata igenom om jag ville ha hela han på skuldran eller bara huvudet men jag har bestämt mig nu att jag bara ska ha huvudet då blir det mycket större och uttrycksfullare med har jag en känsla av. Sen när det var gjort så gick vi hem och tog igen oss en stund då fick vi nästa ide att vi skulle åka till Väla och kika lite jag hittade inget som jag ville ha till lunch blev det burritos det var jättemums jag blev så mätt så jag orkade inte röra mig sen blev det nästa ryck igen då åkte vi hem till hennes far och dennes sambo och där blev vi bjudna på kaffe träffade även deras två hundar Bellamy och Nova.

  






Av Yvonne - 19 maj 2009 20:32

  alla bloggare och vänner!

Idag har jag varit ute på min månadshandling som brukligt är. När jag hade varit på banken och fixat allt jag skulle där så tog jag taxin till Väla i Helsingborg och kikade efter en antihalk jag kan ha under tangentbordet men jag hittade ingen så jag gick till Ikea för att Kika lite kom hem med tre nya fönster lampor och 2 par gardiner 1 par är vita och det andra paret är gröna jag kom även hem med två st gosisar ett marsvin och en hund jag kunde inte låta bli att köpa dom för dom var så söta.

  






Av Yvonne - 17 maj 2009 17:40

Denna bilden på blomman tog jag när jag var ute på min runda för det har varit jätteskönt väder hos mig idag.

Av Yvonne - 16 maj 2009 16:23

  Igen alla vänner och bloggare jag ska försöka ge en sammanfattning om vad som har hänt idag hos mig.

Jag har varit ute på altanen och försökt att ta bort lite vissna blommor men oj vad det blåser och när tittade på danska vädertjänsten så visar det att det ska bli regn hos mig och det skulle visst komma ganska mycket av det jag kunde förstå just nu så längtar jag bara efter att det ska bli sol och varmt igen för då trivs jag bäst. Kl 17:00 så har jag tvättstugan iallafall ska bli skönt att få tvätten ren så man kan bädda ner sig i rena lakan sen när det är dax för att lägga sig för natten. Men innan jag lägger mig så kommer jag nog att sitta här vid datorn ett par timmar innan det är dax att nanna kudden.

  









 

Av Yvonne - 16 maj 2009 10:00

  alla bloggare och vänner. Idag är det en sån typisk seg dag för mig jag somnade inte förrän vid 3-4 tiden i morses.

Så nu får jag ta dagen som den kommer känner jag..

Oj det blev en kort blogg nu på dan men mera kommer i kväll..


  






Av Yvonne - 15 maj 2009 18:13

Lilla Junior följde med sin matte en sväng till mig idag för vi skulle gå igenom resan till Köpenhamn som bär av den 30 Maj.

Presentation

Omröstning

Vilken årstid tycker du bäst om?
 Höst
 Vinter
 Vår
 Sommar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards