Alla inlägg under juli 2009

Av Yvonne - 22 juli 2009 11:56

 alla vänner och bloggare. Det blev ingen utgång för mig idag som jag hade tänkt mig utan det blev att jag färgade håret och la ner blomlökar i källaren och så tog jag en sväng till affären istället. Luften känns så kvav nu tycker jag.

Men som sagt man kan inte styra över vädret och tur är väl det.

Senare i eftermiddag så är det dax för tvättstugan med ett antal maskiner tvätt efter det så blir det lite tv jag har inte kollat på tv tablån i tidningen utan jag får sätta mig och zappa så kanske jag fastnar för någon film har ju ganska många kanaler så det är svårt att välja ibland vad man vill se men om jag inte hittar något på tv så går jag hit till datorn och sätter mig och surfar istället.

  






Av Yvonne - 22 juli 2009 07:12

  alla vänner och bloggare. Idag skiner solen hos mig och det är +14 i skuggan det ska nog bli en fin dag får vi hoppas. Lite senare idag så ska jag ta en runda med kameran och en en liten hink tänkte se om jag hittar vildhallon och svamp.

Önskar alla vänner och bloggare en fin dag..

  






Av Yvonne - 21 juli 2009 18:16

Jag och min asse vi handlade en smörgåstårta idag för vi tänkte att det får bli det istället för mat ikväll.

Nångång kan man ju ha ett litet party.

Av Yvonne - 21 juli 2009 16:08

 alla vänner och bloggare. Nu har jag väntat heeela dan på att en person ska komma hit och hjälpa mig att fixa lite saker. Jag fick reda på att den personen skulle komma nångång på eftermiddagen när jag ringde och frågade men vilken tid fick jag inte reda på så nu har jag alltså suttit inne hela dan och väntat på den personen gissa om jag är    . Personen kunde åtminstone ha   och sagt att det får bli en annan dag istället och då hade jag sluppit att jaga personen i fråga.

Nu ska jag ut på gården och prata med Casper grannens hund en sväng.

  









 

Av Yvonne - 21 juli 2009 09:12

..på att jag skulle lägga mig häromkvällen så hon fick sova.

Av Yvonne - 21 juli 2009 08:40

  alla vänner och bloggare. Idag så blåser det jättemycket kändes som om jag skulle blåsa bort när jag skulle gå ut och slänga soporna. Jag och mina assar vi brukar skoja om att blås nu inte bort när du går ut och slänger soporna näää brukar jag säga det är ingen risk att jag gör det och så skrattar vi men visst känns det så nästan som om man skulle göra det.

Idag så ska jag inte göra så mycket här hemma utan mest sitta vid datorn och prata med min bästa vän jag har här på nätet.

Jag återkommer ikväll med mera som har hänt under dagen.

Önskar alla vänner och bloggare en bra dag.  









 

Av Yvonne - 20 juli 2009 13:39

 .. äntligen hemma efter handlar dagen precis när jag  kom in i affären så började det att störtregna så det var bara att vänta ut den och sen gå till nästa affär jag fick tag i allt jag skulle ha utom regnponcho den jag har nu den är på upphällningen.

Det jag inte hann med idag det får jag ta imorgon för jag har liite ärenden kvar som måste göras. Till lunch så blev det grillad kyckling "mums" det var jättegott för jag kan visst inte gå förbi allt det nygrillade utan att köpa med mig hem.

Nu ska jag snart sträcka ut mig på sängen för jag har jätteont i ryggen men först så ska jag se om min bästis är hemma.

Önskar alla bloggare och vänner en jättetoppenbra dag.

  






Av Yvonne - 20 juli 2009 07:33

  alla vänner och bloggare. Idag skiner solen

och det är +18 i skuggan det kommer nog att bli en skön dag idag får man hoppas. Bella ligger i mitt knä efter en kort runda ute i kvarteret har precis tagit mig en mugg kaffe och ska snart sätta mig och läsa tidningen på nätet.

Idag är det den vanliga handlingen som måste göras och dels lite annat med hoppas bara det fina vädret håller i sig med.

Nu önskar jag alla en fin och trevlig dag.

   






Presentation

Omröstning

Vilken årstid tycker du bäst om?
 Höst
 Vinter
 Vår
 Sommar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards