Alla inlägg under juli 2009

Av Yvonne - 12 juli 2009 13:04

 alla vänner och bloggare..

I morses så vaknade jag 5:30 och jag än vände och vred mig så var det omöjligt att somna om så det var bara att gå upp och brygga kaffe och hämta tidningen men det var inte så skönt att sitta ute på altanen idag för det var lite kyligt.

Men jag har under dagen städat mitt skrivbord och slängt lite kladdpapper/block igen jag är hopplös på att spara allt som jag har skrivit som minneslappar jag tänker ibland att det kan vara bra att spara dom för man vet ju inte om det kan hända samma saker igen.

Men nu har jag lovat mig själv att inte spara en massa minneslappar när jag har gjort klart det som stod på dom nu åker dom i soporna direkt.

  






Av Yvonne - 11 juli 2009 16:53

..nu har jag äntligen fått min bärbara dator det är en Packard Bell på 8,9 tum men jag har inte skaffat nåt internet till den ännu måste läsa på nätet vilket mobilt bredband jag vill ha och är billigast.

Och dels så måste jag lära mig den ordentligt åxå.

Jag var i stan idag med och handlade lite mat som jag behövde så nu har jag så jag klarar mig ett par dagar. Vädret har ju inte varit så kul här heller hos mig så nu undrar jag var solen har tagit vägen?


  






Av Yvonne - 10 juli 2009 10:13

..min nya rulle den är jätteskön att sitta i det är högre ryggstöd än vad jag hade i min gamla.

Av Yvonne - 9 juli 2009 11:14

..jag i min nya rulle den är  jätteskön och den är mycket smidig att köra med. Jag ska prova den en vecka så skulle jag höra av mig till arbetsterapeuten men jag har faktiskt redan bestämt mig att jag vill ha denna.

Sen har jag suttit och surfat runt lite på nätet för man hittar ju en massa kuliga saker som man fastnar för och läser sen.

Annars så är vädret ganska grått hos mig och det blåser det ska kanske komma regnskurar får se hur vädret blir men jag ska ingenstans ändå idag.

  






Av Yvonne - 9 juli 2009 08:25

..jag prova ut en ny manuell rullstol en Panthera så just nu känner jag mig som ett barn på Julafton. Hoppas jag trivs med den för att om jag gör det så får jag behålla rullstolen.

Den stolen jag har nu den är  jättegammal och det både känns och märks nu att den är det.

Så snälla håll nu tummarna för att jag ska trivas med den.


  









Av Yvonne - 9 juli 2009 05:47

Bilden tog jag när jag satt på altanen igår kväll.

Av Yvonne - 8 juli 2009 20:41

  alla vänner och bloggare. Nu är det kväll och det har regnat från och till idag med blandade åskmuller men dom har varit så långt borta från mig men jag drog ur alla kontakter ändå man vet ju inte som sagt.

Just nu så ser jag   i alla sina fina färger och fåglarna kvittrar och sjunger så fint i träd och buskar.

Nu önskar jag alla en god natt och sov så gott..

  






Av Yvonne - 8 juli 2009 17:18

..övergick i regn och åska senare under eftermiddagen men det är inget man kan göra något åt det är bara att gilla läget som man säger.

Jag får se vad som händer här hos mig senare under kvällen det blir nog lite tv tittande men på vad det har jag inte bestämt mig om ännu får zappa lite och då brukar man ju hitta ett bra prg som man fastnar för.

Önskar alla mina vänner och bloggare en fin eftermiddag/kväll.


  






Presentation

Omröstning

Vilken årstid tycker du bäst om?
 Höst
 Vinter
 Vår
 Sommar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards